graphic
graphic
graphic
graphic graphic
graphic
mytheme

Wie?!

Deze website is samengesteld door Henry Koekoek en Sandy Kuipers.


Henry woont in Hoogeveen en houdt van humor en van Sandy. Eindelijk doet hij daar nu iets constructiefs mee, in de vorm van deze website. Henry komt uit een gezond Koekoeksnest en heeft 3 zussen. Na zijn technische schoolopleiding, afgerond met een diploma, kwam hij terecht in de logistieke wereld, als vrachtwagenchauffeur. Bij Henry werd op 23-jarige leeftijd MS gediagnosticeerd en dit ging hem na 15 jaar zodanig parten spelen, dat hij zijn carrière moest afbreken. Sindsdien heeft hij echter niet stilgezeten. Hij volgde een opleiding in de IT, waardoor hij een expert is geworden op PC software en hardware gebied en dat komt velen vaak erg handig van pas. In de MS wereld maakte hij zich jarenlang nuttig als redacteur van de nieuwsbrief van de MS Vereniging Nederland afdeling Drenthe en in zijn directe omgeving zit hij in het bestuur van de Vereniging van Eigenaren de flat die hij bewoont. Tegenwoordig heeft hij er ook een baan bij voor Automat ®, voor wie hij zich bezighoudt met de kassasystemen. Hij houdt haast geen tijd over voor zichzelf, want hij heeft ook een vriendin die zijn tijd te pas en te onpas in beslag neemt.

 

Sandy woont in Hengelo (O) en houdt van humor en van Henry. Zij komt uit een gezond Kuipersnest en heeft 6 zussen, 1 broer, 1 dochter, 1 zoon en nog 1 dochter. Na haar HAVO diploma te hebben behaald, ging zij rechtstreeks aan het werk en heeft sindsdien ervaring opgebouwd in administratie, secretariaat, inkoop, logistiek, boekhouding, export en het callcenterwezen. Sandy zette het afgelopen jaar het bedrijf KuiPerspective op, voor het bouwen van websites en teksten. Zij besteedt hier met plezier haar tijd aan en gaat af en toe es een paar dagen naar haar vriend.

 

Henry en Sandy kunnen het goed met elkaar vinden en zijn samen een sterk team. Zij vinden het prettig met deze site bezig te zijn en 'm aantrekkelijk te houden voor jou als lezer/kijker. Regelmatig zullen er updates geplaatst worden, waarvan jij op de hoogte gehouden kunt worden door je in te schrijven op de nieuwsbrief. Daarin staan ook voor jou interessante aanbiedingen waarmee jij je voordeel kunt doen!

Schrijf je in voor de Haha hkoekoekbrief!

Naam

e-Mail

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

  
© MMXII by hkoekoek.nl | Created by